1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Νομού Αιτολοακαρνανίας

Η ΣΑΩ Α.Β.Ε.Ε. συμμετείχε στην 1η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που διοργάνωσε ο Δήμος της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Παρουσία του  Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, εγκαινίασε την 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας, στο μοναδικά διαμορφωμένο χώρο της Ανατολικής Κλείσοβας, στο Λιμάνι του Μεσολογγίου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ανέφερε: «Η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας, είναι το χειροπιαστό αποτέλεσμα ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφέρουμε, όταν ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στο σκοπό μας και ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ. Η Αιτωλ/νια παράγει ποιοτικά προϊόντα και η Έκθεση αυτή έρχεται να καλύψει την αναγκαιότητα της προβολής τους, το άνοιγμά τους σε αγορές εκτός Νομού και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή. Η σημερινή μεγάλη επιτυχία διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για την καθιέρωση της Έκθεσης σε ετήσιο θεσμό, ο οποίος μπορεί σύντομα να μετεξελιχθεί σε θεσμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Τη πρώτη ημέρα της 1ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας, το χώρο επισκέφθηκαν περισσότεροι από 2500 επισκέπτες, οι οποίοι περιηγήθηκαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στα 51 Περίπτερα, στην καφετέρια, το ουζερί, την παιδική χαρά και τις εκθέσεις φωτογραφίας και παλαιών ποδηλάτων.