Φιλέτο Λαβράκι με πικάντικη σάλτσα

Υλικά 

2 λαβράκια καθαρισμένα (βάρος περίπου 400 γρ το καθένα)
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 χυμό λεμονιού
Κόλιανδρος ψιλοκομμένος
2 μικρές, κόκκινες πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
15 ντοματίνια
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Φιλετάρουμε τα λαβράκια
  2. Λαδώνουμε ελαφρά το αντικολλητικό τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
  3. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τον κόλιανδρο, το σκόρδο, τις πιπεριές, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, τα ντοματίνια και ανακατεύουμε. 
  4. Αλείφουμε τα λαβράκια και από τις δυο πλευρές με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε  και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει η κάθε πλευρά του φιλέτου.
  5. Περιχύνουμε την υπόλοιπη σάλτσα στα φιλέτα και σερβίρουμε.




ΓΡΑΦΕΙΟ - ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
Ρήγα Φεραίου 60
26221 Πάτρα
Τηλ.: 2610.277.745
Φαξ: 2610.277.882

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ
Νεοχώρι Μεσολογγίου
30001 Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Τηλ.: 26310.26981
Φαξ: 26310.26982



SOCIAL MEDIA
facebook   linkedin   instagram