Υλικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 Φιλέτα σολομού
2 ώριμα μάνγκο, ξεφλουδισμένα & ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμόνι
1 σπαράγγι
2 πιπεριές κόκκινες
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Θερμάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμότητα, τοποθετούμε το σολομό, προσθέτουμε το αλάτι & το πιπέρι.
- Σωτάρουμε για 3-4 λεπτά την κάθε πλευρά του σολομού, ψιλοκόβουμε το μάνγκο, τις πιπεριές, τον κόλιανδρο και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ.
- Κόβουμε τα σπαράγγια και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για 2-3 λεπτά έως ότου γίνουν τραγανά & πράσινα.
- Σερβίρουμε το σολομό ζεστό μαζί με τα λαχανικά.