Πένες al pesto με καπνιστό Nealis


Υλικά 

1 βαζάκι καπνιστό Nealis

500 γρ πένες

150 γρ. αρακά βρασμένο

4 τεμάχια μέτρια κολοκυθάκια

Χυμό από ένα λεμόνι

200 γρ  πέστο με βασιλικό

Αλάτι 

Πιπέρι

Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο


Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πένες  και τις σουρώνουμε.
  2. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα σοτάρουμε ελαφρώς.
  3. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τον αρακά, το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, πιπέρι, τα κολοκυθάκια, το πέστο και ανακατεύουμε.
  4. Κόβουμε το φιλέτο καπνιστής τσιπούρας NEALIS  σε κομμάτια και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με το λάδι του. Ανακατεύουμε προσεκτικά, ρίχνουμε το μίγμα στις ζεστές πένες και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.  



ΓΡΑΦΕΙΟ - ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
Ρήγα Φεραίου 60
26221 Πάτρα
Τηλ.: 2610.277.745
Φαξ: 2610.277.882

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ
Νεοχώρι Μεσολογγίου
30001 Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Τηλ.: 26310.26981
Φαξ: 26310.26982



SOCIAL MEDIA
facebook   linkedin   instagram