Υλικά
1 βαζάκι καπνιστό Nealis
500 γρ πένες
150 γρ. αρακά βρασμένο
4 τεμάχια μέτρια κολοκυθάκια
Χυμό από ένα λεμόνι
200 γρ πέστο με βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πένες και τις σουρώνουμε.
- Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα σοτάρουμε ελαφρώς.
- Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τον αρακά, το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, πιπέρι, τα κολοκυθάκια, το πέστο και ανακατεύουμε.
- Κόβουμε το φιλέτο καπνιστής τσιπούρας NEALIS σε κομμάτια και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με το λάδι του. Ανακατεύουμε προσεκτικά, ρίχνουμε το μίγμα στις ζεστές πένες και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό.